Prøv hudpleje skabt til dig og din huds behov
Tilbake til oversikt
Hva er aktive ingredienser?

Alle ingredienser i personlige pleieprodukter har en hensikt, fx for å gi fuktighet, duft eller emulgerende effekt. Men ikke alle har en dsidert effekt på huden din.

Tommelfingerregelen er, at ingrediensene i et produkt kan deles inn i to grupper:

  • Hjelpestoffer: Dette er gruppen av stoffer som kreves for at alle ingrediensene i produktet forblir en sammenhengende masse.
  • Aktive ingredienser: Dette er stoffene som har en reell effekt på huden - enten uten på eller inne i huden.

Du kjenner kanskje allerede noen aktive ingredienser som kolloidal havremel, coal tar, salisylsyre og glyserin, men det er mange flere.

På HelloSkin jobber vi hardt for å hjelpe mennesker med hudproblemer. Derfor screener og undersøker vi kontinuerlig produkter for uønskede ingredienser, som kan forverre et hudproblem. Produktene som oppfyller våre strenge krav er på vårt marked. Så du kan bruke dem og være sikker på, at du bruker det beste i den ellers uoverskuelige jungelen av produkter.

Screening av produkter har vært vårt første skritt mot å forbedre livet til mennesker med hudproblemer og hjelpe dem å få en sunnere hud. Vårt neste skritt har vært å se på de fordelaktige tingene i produktene - og det er de aktive ingrediensene.

For å gjøre det mer tydelig for deg, kan du nå se hvilke ingredienser i produktene, som er de aktive ingrediensene, og hvordan de kan hjelpe mod eksem, psoriasis, tørr hud og akne. I tillegg kan du lese om den vitenskapelige forskningen, som viser deres effekt. Vår "Ingredient Bevis" vil bli oppdatert kontinuerlig, når mer forskning blir tilgjengelig.

Vi håper du vil finne denne informasjonen nyttig, og at den vil hjelpe deg med å velge produkter i fremtiden.

Vi oppfordrer brukene våre til å rapportere og kommentere våre produkter for å hjelpe andre med å få bedre forståelse for, om produktet passer til deres hudtilstand, hvilket vi håper du også får fra andres vurderinger.

Takk, for at du hjelper oss med å levere løsninger for sunnere hud.

Forrige innlegg Neste innlegg