Prøv hudpleje skabt til dig og din huds behov
Tilbake til oversikt
Slik opprettholder du en mykgjørende terapi

Å inkorporere en mykgjørende terapi i din daglige rutine kan hjelpe deg med å leve et mer selvsikkert liv, og viktigst av alt – et mer komfortabelt liv, ikke bare på kort sikt, men gjennom hele livet.

På tross av dette vet vi også at det kan være vanskelig å opprettholde denne slags rutiner.

Vi har samlet noen tips til å hjelpe deg med å være konsekvent med den mykgjørende terapien:

  • Ta bilder av fremskrittene dine regelmessig: Når du ser deg selv hver dag, kan det være vanskelig å identifisere de små endringene og forbedringene i huden din. Prøv å ta bilder ukentlig for å spore fremskrittene.
  • Bruk mykgjørende midler som en del av den daglige rutinen din, for eksempel når du pusser tenner før sengetid, eller som det første du gjør når du kommer hjem fra jobb. Dette vil hjelpe deg med å integrere dem i den daglige rutinen.
  • Fokuser på det positive. Prøv å fokusere på det produktet som du faktisk bruker, og ikke det som du glemmer å bruke. Hver påføring av et mykgjørende produkt er et lite skritt mot en sunnere hud.
  • Finn ut av hva som virker for deg. Hvis du ikke føler at huden din reagerer som du hadde håpet, kan du først prøve å bruke en større mengde av produktet. Hvis det, etter noe tid, fortsatt ikke har den ønskede effekten, kan du skifte til et produkt med en høy mengde av en annen ingrediens. Du kan kontakte oss på HelloSkin for å få hjelp til å finne et alternativ.
  • Tilpass deg forandringer: For eksempel kan du øke bruken av mykgjørende midler under kaldt og tørt vær på vinteren. I stressede perioder bør du også være ekstra oppmerksom på symptomene dine og forsøke å forhindre oppblussing ved å bruke de rette produktene.

Finn et online fellesskap: Det finnes et voksende online fellesskap på sosiale medier hvor mennesker med kroniske hudsykdommer deler bilder og livshistorier. Viktigst av alt er at de motiverer og støtter hverandre på daglig basis. Søk etter #getyourskinout eller #psoriasisawareness for å delta i samtalen.

 

Forrige innlegg Neste innlegg