Prøv hudpleje skabt til dig og din huds behov

HelloSkins retningslinjer på Facebook

Vi vil, at alle skal føle seg komfortable og velkommen i kommentarfeltet til HelloSkin. Derfor forbeholder vi oss retten til å slette kommentarer og utestenge brukere dersom vi ser behov for det. Dette for å holde tråden vennlig, oppløftende og støttende.

Vår regel nummer 1 er enkel: Vær snill.

Hva det betyr i praksis:

 • Bidra med støttende og oppmuntrende ideer og meninger. Dette er et rom, hvor man oppmuntrer hverandre på en reise til sunnere hud. Jo mer vi kan hjelpe hverandre med våre felles erfaringer, desto bedre.

 • Ikke gi medisinske råd. Vi setter pris på at dere ønsker å hjelpe andre Helloskinners, men vi kan likevel ikke tillate kommentarer, som inneholder medisinsk rådgivning, på grunn av potensielle, alvorlige konsekvenser slike anbefalinger kan medføre. Husk alltid på at informasjon funnet på nettet aldri skal brukes som substitutt for råd formidlet av lege eller annet medisinsk personell.

 • Ikke bruk upassende eller støtende språk. Seriøst, bare ikke gjør det. Alle kommentarer som inneholder språk, som er målrettet mot personer på personlig, religiøs, kulturell, etnisk, kjønns- eller aldersmessig basis, vil bli fjernet umiddelbart, og kommentatorens konto vil bli blokkert.

 • Ikke mat nettrollene. Vi vet, det er vanskelig, men stå i mot eventuell trang til engasjement eller konfrontasjon hvis provosert. La det være opp til oss å håndtere enhver form for trolling eller upassende oppførsel.
 •  

  Her er et utvalg av kommentarer, vi forbeholder oss retten til å fjerne:

 • Selvpromotering av eget merke, produkt eller blogg. Vi elsker å dele og promovere andre bloggere, men vi foretrekker, at du sender oss en e-post med link til innholdet ditt. Vi finner en passende måte å dele din forretning.

 • Kommentarer som er helt utenfor emnet. Noen ganger eskalerer diskusjoner, og det er greit. Å overkjøre samtalen for å provosere til irrelevant diskusjon er ikke.
   
 • Trusler - uansett hvor diffuse. Igjen, seriøst, bare ikke gjør det. Vi er veldig beskyttende overfor vårt fellesskap, og alle trusler vil bli tatt alvorlig. Vi vil gjøre alt vi kan for å holde dette til et trygt sted å bidra og dele erfaringer.

 • Trolling. Dersom du ikke bidrar konstruktivt eller meningsfylt til samtalen, kan du forvente at dine kommentarer blir slettet og kontoen din blokkert.