Prøv hudpleje skabt til dig og din huds behov

Vi forbedrer livskvaliteten til mennesker som lever med en kronisk hudsykdom ved å veilede dem til en sunnere hud.

60% av alle mennesker blir rammet av hudproblemer i løpet av sine liv.¹

Se deg rundt. Det betyr at 3 av 5 mennesker du ser - kanskje til og med deg selv - på et eller annet tidspunkt må leve med problematisk hud. Når det gjelder hud kan den medisinske prosessen være så komplisert at noen mennesker, til tross for behovet, aldri blir korrekt diagnosert. Dette fører til at færre vil kunne kontrollere symptomene som kan være forbundet med en hudsykdom.

Et liv uten korrekt diagnosering og en effektiv håndtering av symptomene er simpelthen ikke godt nok i det 21. århundre. Det er på tide med fremskritt.

Hudpleie: på en ny måte

Hva hvis du kunne lære av erfaringene fra millioner av mennesker som deg? Og bruke denne kollektive kunnskapen til å forstå mer om hva som vil virke for deg og din hud? Skreddersy din personlige hudpleie slik at den passer akkurat dine behov?

Her hos HelloSkin jobber vi for å gjøre denne visjonen til virkelighet.

Ved å crowdsource informasjon om hvordan produkter virker, for hvem, og for hva, og kombinere dette med et dedikert team av data scientists og medisinske- og vitenskapelige eksperter, baner vi nå veien for en ny æra for pleie av problemhud.

Drevet av et globalt nettverk av mennesker som lever med forskjellige hudproblemer, bruker vi data til å finne ut hva som fungerer for forskjellige mennesker, som alle lever med sine unike problemer. Med tiden vil vi bruke kunnskapen til å veilede deg med en helt personlig kombinasjon av produkter, sammensatt for å matche dine unike behov - gjennom hele livet ditt.

Alle produkter hos HelloSkin er blitt undersøkt av eksperter fra vårt Medical-Science Team, og evt. vitenskapelig dokumentasjon for effekt på problemhud er blitt undersøkt og beskrevet i avsnittet “Vitenskapelig Dokumentasjon”. Vi har kun produkter som oppfyller våre strenge krav på lager, så uansett hvilket hudproblem du har, kan du handle trygt hos oss - hver gang.

Bli med på vår reise til fremtiden innenfor pleie av problemhud

En helt ny form for hyper-personalisert hudpleie er innenfor rekkevidde. Men for å nå målet må vi samarbeide i et globalt kollektiv som gir innsikt i hva som fungerer når, og hvorfor.

Når du kjøper produkter på HelloSkin, vil vi følge opp for å finne ut om tilstanden din har endret eller forbedret seg. Denne kunnskapen legges til en voksende database, som kan hjelpe deg og andre som deg med å ta bedre beslutninger om huden deres.

Vårt løfte til deg

Vi tror på en fremtid der hudproblemer ikke lenger holder noen tilbake fra å leve sitt fulle potensiale. Vi jobber hardt for å øke kunnskapen vår om ditt hudproblem slik at vi kan finne den optimale daglige hudpleierutinen for deg, og du kan fokusere på andre ting i livet som gjør deg til den du er.

Velkommen til en sunnere, lykkeligere og mer selvsikker versjon av deg selv.

Velkommen til HelloSkin


1 http://www.britishskinfoundation.org.uk/Home/News/20thbirthday.aspx

Teamet

Niels Pedersen

Niels Pedersen

Backend developer

Steffen Angstmann

Steffen Angstmann

Data Scientist

Simon Quist Thomasen

Simon Quist Thomasen

Head of Nordics and UK

Chris Christiansen

Chris Christiansen

Co-founder, Head of Global Sales & Operations

Daniel Jensen

Daniel Jensen

Co-founder & CEO

Christian Riemer

Christian Riemer

Scientific Advisor
MSc. Molecular Biology

Niklas Markussen

Niklas Markussen

Full-Stack Developer

En kjærlighetshistorie mellom HelloSkin og LEO Innovation Lab

Vi innoverer for å forbedre livene til personer med en hudsykdom

HelloSkin ble utviklet av LEO Innovation Lab, en uavhengig avdeling etablert av LEO Pharma, som en langsiktig strategisk beslutning om å fokusere på pasientenes behov. Vi utvikler ikke medisinske behandlinger, men ser i stedet på alle aspekter av hverdagen som kan påvirke en person med en hudsykdom.

LEO Pharma er 100% eid av LEO-fondet uten aksjonærer. Alt overskudd reinvesteres for å utvikle nye løsninger som støtter vår mission: To help people achieve healthy skin.

Denne unike eierskapsstrukturen gjør det mulig å drive en avdeling som LEO Innovation Lab, med målet om å skape en reell forskjell for mennesker som lever med en hudsykdom.