Prøv hudpleje skabt til dig og din huds behov

Vurderer du å forlate oss?

Her er tre gode grunner for å bli.


  • Du får veiledning til en sunnere hud.

    Drevet av et globalt nettverk av mennesker med forskjellige hudproblemer bruker vi data til å finne ut av hva som fungerer for mennesker med forskjellige hudproblemer. Over tid vil vi bruke denne kunnskapen til å veilede deg med en personlig kombinasjon av produkter utviklet for kontrollere dine symptomer over en levetid. Hold deg til oss, så hjelper vi deg til en sunnere hud. 
  • Du får nyttig informasjon som hjelper deg med å forstå huden din.

    Vi tar selvfølgelig beskyttelsen av din data meget seriøst, og vil aldri dele dine opplysninger med tredjeparter eller sende spam-emails til din innboks. Du kan lese mer om våre retningslinjer for personvern her.
  • Du forblir en del av fremtiden innenfor hudpleie

    Din unike hud fortjener en unik hudpleie. Hos HelloSkin vil vi veilede deg til å finne den kombinasjonen av hudpleieprodukter som passer nettopp deg, slik at du kan ta bedre og mer informerte beslutninger om huden din.

Fortsatt ikke overbevist? Greit, vi forsøkte i hvert fall.. Hvis du foretrekker at dataen din ikke brukes til vitenskap kan du fylle ut skjemaet nedenfor. Profilen din slettes permanent fra vår database i slutten av inneværende måned.